LED Inbouwspots: de geschikte lampjes voor elke situatie

LED inbouwspots zijn voor elke situatie de geschikte lampen. Dit komt niet alleen omdat deze lampjes duurzaam, milieuvriendelijk en relatief goedkoop zijn, maar ook omdat ze veelzijdig zijn en altijd op maat te maken zijn!

Inbouwhoogte

Eén van de dingen die LED inbouwspots zo veelzijdig maken, is de mogelijke variatie in inbouwhoogte. Hoe veel de inbouwhoogte precies kan variëren, hangt af van de winkel waar u uw LED inbouwspots koopt, maar vaak bieden winkels toch minimaal inbouwhoogtes aan variërend van 20 millimeter tot en met 50 millimeter. Dit betekent dat deze inbouwspots in te bouwen zijn in elk materiaal en elke soort achtergrond, of dit nu een muur, een plafond, een keukenkastje of een andere ondergrond is.

Materiaal

led spotOok de grote keuze in materiaal maakt dat LED inbouwspots veelzijdiger zijn dan andere soorten lampen. Met LED inbouwspots is immers ontzettend veel mogelijk, van aluminium tot RVS. Wat voor materiaal u ook voor gaat met uw LED inbouwspots, meestal kunt u de kleur van het materiaal ook nog aan laten passen! Vaak wilt u uiteraard voor witte lampjes gaan, maar bij sommige inrichtingen zouden grijze of zelfs zwarte lampjes beter passen. Met LED inbouwspots is alles mogelijk.

Verder is het ook zo dat LED inbouwspots eigenlijk altijd spat waterdicht zijn. Dit betekent dat ze niet stuk zullen gaan en geen kortsluiting zullen veroorzaken als er een beetje water op komt, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor ruimtes waar lampen het risico lopen om nat te worden. Denkt u bijvoorbeeld aan uw badkamer, keuken of achtertuin. Niet veel soorten lampen zijn geschikt voor deze ruimten, maar LED inbouwspots zijn dat wel.

Overal in te bouwen

Het mooie aan led opbouwspots is dus dat ze overal in te bouwen zijn, ook in ruimtes waar het risico bestaat dat ze nat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *